77116 afisari
După divorţ, mamele îşi pot pierde copiii, în situaţii speciale
publicat in data de 03-03-2010

După făurirea unor proiecte comune, după promisiunea unei vieţi împreună, se întâmplă uneori ca relaţiile să eşueze. Şi dacă aproape întotdeauna o despărţire deşi dureroasă, rezolvă tensiunile dintre parteneri, de cele mai multe ori aceasta dă naştere problemelor legate de încredinţarea, creşterea şi educarea copiilor rezultaţi din relaţiile tocmai sfârşite.

Traumatizant este pentru toţi cei care au constituit la un moment dat familia. Şi pentru copii şi pentru părinţi. Părinţii se vor separa, vor avea domicilii diferite. Ce se va întâmpla cu cei mici?

Procese traumatizante pentru copii


Este dreptul fiecărui copil să se bucure de grija şi iubirea ambilor lui părinţi şi este dreptul fiecăruia din părinţi să-şi crească şi să-şi ocrotească copiii.
Dar nu întotdeauna când este vorba despre copiii lor părinţii sunt rezonabili. Consecinţa? Experienţe dureroase, procese interminabile, copii aduşi în faţa judecătorilor pentru a răspunde întrebării : „Cu care dintre părinţii tăi doreşti să locuieşti dacă aceştia se vor despărţi?” Şi se întâmplă uneori ca părinţii să locuiască în oraşe sau ţări diferite...
Codul familiei stabileşte reguli valabile în astfel de situaţii, reguli pe care judecătorii le au în vedere atunci când găsesc soluţii pentru rezolvarea cazurilor cu care sunt investiţi. Conform art. 42 din Cod, instanţa judecătorească va hotărî, odată cu pronunţarea divorţului, căruia dintre părinţi vor fi încredinţaţi copiii minori. În acest scop, instanţa va asculta părinţii şi autoritatea tutelară şi, ţinând seama de interesele copiilor, pe care de asemenea îi va asculta, dacă au împlinit vârsta de zece ani, va hotărî, pentru fiecare dintre copii, dacă va fi încredinţat tatălui sau mamei.

Situaţii extreme când copiii sunt încredinţaţi tatălui

Se întâmplă foarte rar ca tatăl să câştige custodia copiilor, numai în situaţii extreme şi cu argumente solide că mama nu este aptă să îşi crească copiii.
 Astfel de cazuri au loc dacă tatăl dovedeşte că mama este imorală, nu are condiţii să îşi crească decent copiii sau dacă le-ar pune viaţa în pericol: „ Este foarte greu ca tatăl să câştige custodia copilului, chiar dacă dovedeşte că are o mamă denaturată sau „imorală”, pentru că nu îl va convinge pe judecător. Chiar şi o astfel de femeie poate fi o mamă bună pentru copiii ei, fără ca acţiunile ei să dăuneze în vreun fel copilului”, a declarat avocat Ionela Despa.
Dacă  soţul încearcă să câştige copiii  invocând  veniturile mici ale soţiei, totul se poate întoarce împotriva acestuia,  din cauză că judecătorul va dispune să plătească o pensie alimentară mai mare. Numai în cazul în care poate dovedi că rudele soţiei sau alte persoane cu care aceasta locuieşte ar putea pune în pericol viaţa copiilor, judecătorul poate încredinţa custodia tatălui.

Mama poate recupera copiii, după reabilitare


Dispoziţiile art. 44 din Codul familiei precizează însă, ca în cazul schimbării împrejurărilor, la cererea oricăruia dintre părinţi sau a copilului, dacă acesta a împlinit vârsta de 14 ani, a autorităţii tutelare sau a vreunei instituţii de ocrotire, instanţa judecătorească va putea modifica măsurile privitoare la drepturile si obligaţiile personale sau patrimoniale între părinţii divorţaţi şi copii.
De asemenea, dacă copiii nu au împlinit încă vârsta de 14 ani, mama care a pierdut custodia copiilor  poate face recurs şi, dacă dovedeşte că s-a reabilitat,  îşi poate recupera copiii. „Au fost situaţii în care mamele nu aveau niciun fel de condiţii să-şi crească copiii şi i-au pierdut în favoarea tatălui, însă, după un timp, şi-au îmbunătăţit situaţia financiară şi şi-au recuperat copiii” a adăugat avocatul  Ionela Despa.

Ambii soţi pot veghea la creşterea copilului

Părintele divorţat, căruia nu i s-a încredinţat copilul, păstrează dreptul de a avea legături personale cu acesta, precum şi de a veghea la creşterea, educarea, învăţătura şi pregătirea lui profesională.
Totodată, instanţa judecătorească va stabili contribuţia fiecărui părinte la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională a copiilor. “Hotărârile judecătoreşti privind încredinţarea copiilor, plata pensiei de întreţinere, programul de vizitare al copiilor, definitive şi irevocabile, sunt obligatorii pentru părţi”, a încheiat Despa.Te-ar mai putea interesa:


Comenteaza
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*:
Email:
Comentariu*:
Cod de verificare:
Introduceti codul de mai sus:
 

151 comentarii

strejeru a scris la 2010-05-03 15:28:46:
Am pierdut custodia fetitei mele in favoarea tatalui, din cauza ca nu ne intelegeam si era violent am fost nevoita sa fug de acasa dar fara fetita ca mi-a fost imposibil sa o iau.Acum vreau sa iau fetita la mine,ce trebuie sa fac si ce sanse am?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
REDACTIA a scris la 2010-05-03 19:56:17:
VETI PRIMI UN RASPUNS IN CEL MAI SCURT TIMP DE LA AVOCATUL NOSTRU.
adi a scris la 2010-06-23 23:48:29:
ami doresc foarte mult custodia copilului dar nu stiu ce sanse am ca tata sa castig cu toate ca mama lui a plecat si nu mai stim nimic de ia
Alina a scris la 2010-08-25 00:54:46:
Am un baietel de 3 ani nascut in spania datorita diferentelor ne am despatit de aproape 2 ani eu si sotul.vreau sa mentionez ca el a plecat in romania la parinti am avut o relatie relativ buna in ceea ce priveste copilu ..doar ca in momentu in care copilul a plecat la el in vacanta pentru o perioada provizorie el a bagat divort ..am traversat o perioada dioficila financiara si nu am reusit sa particip la divort crezand ca prima infatisare nu e asa de importanta ..am pierdut custodia copilului si divrtul s a incheiat cu prima infatisare..problema mea e ca acuma fostul sot nu mi permite sa l aduc pe copil in vacanta ...am incercat sa o fac pe toate caile posibile sa inteleaga ca nu vreau sa fortez lucrurile si ca vreau cei mai bine pt copil doar ca acuma nu stiu cum sa fac sa reobtin custodia sau ce am de facut mai exact...multumesc am mare nevoie de ajutor
Gherman Iulia a scris la 2010-09-03 16:48:15:
Sunt casatorita de 7 ani si am 3 copii minori,cel mai mare avand 7 ani.Ce sanse am sa obtin custodia copiilor in cazul unui divort bazat pe violenta si neintelegeri,cand sotul este somer si administratorul firmei noastre,iar eu nu am venituri,dar am o locuinta si niste terenuri mostenite?Acum locuim impreuna intr-o casa pe care am construit-o in timpul casatoriei,dar pe care e pusa o ipoteca.
caseriu laura a scris la 2010-10-13 11:57:10:
buna ziua,abia am descoperit acest loc in care exista astfel de probleme,credeam ca sunt singura cu aceasta trauma,am un baietel de 5 anisori si 4 luni,si in urma cu un an si jumatate,m-am despartit de tatal lui,din acel moment viata mea sa schimbat,pt ca tot de atunci,el a pus stapanire pe viata copilului,adik nu am putut sa il iau langa mine,suntem intr-un proces,care e pe cale sa se termine,dar sunt disperata pt ca nu cred in dreptate in tribunal aici in tara asta,sunt disperata ,ce ar trebui sa fac,cu cine sa vb,unde sa apelez,imi pierd propriul copilas,si nu pot face nimic,pt ca nu sunt nici VEDETA nici vreun STAR DE LA HOLYWOOD,va implor un sfat daca as primi......va multumesc
monica a scris la 2010-12-07 16:08:04:
Am doi copii in varsta de 4 ani respectiv 7 luni.Nu as putea sa traiesc fara ei.Sunt casatorita de 5 ani si vreau sa divortez deoarece nu mai pot continua casatoria asta esuata de mult.Am suportat pana acum de frica sa nu imi pierd vreunul din copii.Stam in casa de la parintii mei, care de altfel este pe numele lor, eu nu am fost de acord sa o trecem pe numele nostru deoarece mi-am dat seama ca sotul meu m-a luat doar din interes.Are sotul sanse sa-mi ia vreunul din copii?Mentionez ca eu am venit declarat la stat, el lucreaza la "negru" sa zic asa.Astept raspuns .Va multumesc mult.
danielala a scris la 2011-01-25 18:55:11:
am si eu probleme de acest gen ,si stau si sufar,ca mie frica sa nu-mi ia copilul
REDACTIA a scris la 2011-02-23 14:09:20:
Va rugam sa ne trimiteti intrebarile dumneavoastra la redactie@revistacarolina.ro pentru a primi un raspuns prompt.
visovan a scris la 2011-11-27 23:13:53:
Imi doresc foarte mult custodia copiilor dar nu stiu daca o sa o obtin. Am plecat de acasa si i-am lasat cu sotu acum asi vrea sa-i recuperez.Va rog datimi un sfat si spunetimi ce pot face
ella a scris la 2012-01-18 11:57:29:
vreau sa divortez,am o fetita de 7 luni,ce sanse are sotul sa mi fata, ma ameninta mereu k nu mi o da,eu as avea o camera la mama acasa si indemnizatia,el are bani, astept raspunsul dvs
yasmina a scris la 2012-04-08 17:47:21:
buna ziua am o fetita de 2si8 luni sotia a parasit domiciliul iar tim de 2 si 8 luni fetita sa crescut la mine iar unde lucuiesc parintii ei au doua camere care stau 2 familii si un minor plus sotia si fetita mea nu are conditiile necesare pt ale oferi ficei mele , legea miar incredintao mie?
pentru yasmina a scris la 2012-04-13 20:50:58:
nu ti-ar incredinta nimeni tie fiica.
madalina a scris la 2012-04-25 15:35:05:
sunt casatorita de 4 ani am un baietel de 3 ani si 5 luni tatal lui e inchis de 2 ani jumate nu mai vorbim dar nu am bagat divort.eu acum sunt plecata pt a castiga bani in alta tara baiatu a ramas cu mama mea..acum fostul sot ma ameninta chiar am dovezi daca el se elibereaza si baga divort ar putea sa castige el? astept un raspuns va rog.
veronica a scris la 2012-05-02 10:16:06:
am o intrebare domnu avocat sotu meu poate sa-mi ia drepturile de mama da sa nu .. chiar daca muncesc in italia si lunar trimit banii pentru copilu meu .. va multumesc
gabriela a scris la 2012-08-27 10:46:42:
buna ziua!am o fetita de aproape 2 anisori, dar lucrurile intre mine si tatal ei nu merg deloc...vreau sa divortez,dar ma ameninta zilnic ca-mi ia fetita;eu lucrez fara acte, dar locuim la bunicii mei,fiind luati in spatiu de ei.daca se poate, va rog mult sa-mi spuneti daca in urma divortului imi pot pierde fetita;mentionez ca sunt abuzata verbal,jignita si umilita de catre sotul meu...
popovici doru bogdan a scris la 2012-09-15 20:14:44:
buna eu imca nu am divortat dar vreau sa fac cat de curand acest lucru insa nu stiu cum pot castiga custodia copilului ca tata deoarece nu am cum sa dovedesc decat prin vorbe ca sotia mea nu se prea implica in cresterea copilului si adica vine de la serviciu si in loc sa isi rupa din timpul pretios al ei ca sa lucreze si cu el ea inra in bucatarie si fumeaza bea cafele si se uita la telenovele se mai uita si ea din cand in cad la el face mancare doar cand vrea ea face curat doar cand are chef tot timpul sare la dearta daca eu o cert pe tema asta.Eu stau aproape toata ziua cu el cand el e acasa si nu e la gradinita sau cand nu sant la dializa pentru ca eu sant bolnav de insuficienta renala dar asta nu ma inpedica sami cresc copilul.Vreau sa va mai spun ca,copilul nu sta sa manance la ea nu sta sa se imbrace la ea doar daca tipa la el in schimmb eu nu am probleme cu el comunica mai bine cu mine decat cu ea a incercat sa sara cu cutitul la mine de fata cu copilul ca nu am vrut sai dau bani pentru tigari dar nu a
alina a scris la 2012-10-05 16:45:02:
va rog f mult sa ma sfatuiti ce sa fac.sunt casatorita de 3 ani si am un copil de aproape 3 ani.eu si sotul meu nu prea ne intelegem.nu au existat batai ci doar reprosuri si certuri in cazul unui divort care sunt sansele ca el sa castige custodia copilului daca;el lucreaza doar ca la negru,eu am lucrat pana acum 2 luni cand a trebuit sa renunt ca nu ne intelegeam cu cine sa lasam copilul.in cazul unui divort as sta cu copilul in chirie,eu nu am o locuinta(el avand mostenire casa de la parintii sai).va rog ajutatima ca nu stiu ce sa fac deoarece nici unu nu vrea sa cedeze copilul.mie frica pt ca el mai are unele relatii(cunostinte)care sal ajute sa castige iar eu nu.va multumesc
claudia a scris la 2012-12-14 00:16:03:
buna. ma numesc claudia.am 22 ani si sunt casatorita de numai 5 luni, dar relatia este de 5 ani. din aceasta relatie am o fetita de numai 6 luni.vreau sa divortez dar mi-este frica, sotil ma ameninta ca imi ia copilul.va og ajutati-ma. nu stiu ce sa fac. ma bate, ma injura. ma ameninta, ma scuipa. ma inseala pe fata, toata ziua cearta si numai in fata copilului. va rog ajutati-ma
claudia a scris la 2012-12-14 00:28:10:
buna din nou. tot claudia sunt.am uitat sa mentionez ca el nu are un servici si nici o locuinta stabila.momentan stam in casa bunicilor lui, unde mai este si mama lui.eu am unde sa stau, am casa parinteasca unde doar tatal meu, mama mea este plecata in italia, nici eu nu am un servici dar mama mea ma ajuta financiar lunar, va rog ajutati-m,a cu un sfat ce si cum sa fac. fetita mea nu mai poata sa doarma noaptea, se trezeste din somn si incepe sa tipe, plange. nu mai suport sa stau in chinul asta. dar mi-este foarte frica sa nu imi ia fetita ,
florentina a scris la 2012-12-17 23:56:39:
Buna !! Eu sint florentina , am 28 de ani, si am un baietel de 7 ani si 8 luni.SInt casatorita de 8 ani si relatia mea cu sotul nu e tocamai buna din pricina diferentellor!!! Provenim din doua lumi diferite si mi -e teamasa pierd copilu in caz de divort !! Bineintels unui copil ii este cel mai bine lingaa ambii parintii..Problema mea e urmatoarea: nu am o locuinta propie si in acest moment nu lucrez !! Momentan stam cu parintii sotului , recenti veniti din spania de la.munca , avem doar sonajul meu singurii banii care intra lunar in casa !! Intrebare amea este ! Ce sanse am sa pot lua copilu cu mine intro alta tara eventual ca sa muncesc !! Pot merge la maicamea care locuiete acolo sau pot apela l aunadintre surorile mele care e dispusa sa ma ajute!! Nu sint o.mama perfecta .. dar sint mama si imi iubesc copilul mai.mult ca orice ! Nu sintacolica nici o drogata sau neapta de cresterea propiului meu fiu !! V arog indrumtima ... ce pot face? Si cum pot face ca sa imi pot crete copilu linistita???socrii
REDACTIA a scris la 2012-12-18 21:47:30:
Dragele noastre, Sotii nu va pot lua copiii decat in situatii speciale, asa cum scrie in articolul de mai sus. Ideal ar fi sa aveti un serviciu stabil si sa puteti demonstra ca aveti cum sa va intretineti copiii. Asteptam vesti de la voi! Numai bine!
maria a scris la 2012-12-25 23:09:41:
buna ziua an anul 2011 am divortat de sotul meu pentru ca a plecat si a lasat 2 copii minori am castigat custodia copiilor dar acum dupa un an si jumatate ma ameninta ca ma va da an judecata si-mi va lua un copil,este posibil asa ceva mentionez ca hotararea este devinitiva si irevocabila
pircalabu cristina a scris la 2012-12-31 17:12:16:
Buna ziua!Legile in aceasata tara sunt facute in favoarea celor cu bani.Mie instanta din Craiova mi-a luat copilul de un an de zile pe motiv ca lucrez si ca am domiciuliul instabil.De profesie sunt pedagog si lucrez cu copiii iar la momentul respectiv locuiam in Bucuresticu chirie.Taticul este un om cu o situatie financiara fff buna in orasul Craiova iar eu ma lupt cu Instanta din Craiova ca sa imi pot recupera copilul.Repet ca o judecatoare din Craiova a incredintat un copil de un an si 4 luni ,tatalui, spunand ca domiciliul meu este instabil.Este revoltator ce se intampla in aceasat tara!
REDACTIA a scris la 2013-01-01 15:47:44:
Avem nevoie de mai multe detalii, dna Pircalabu. Ne puteti scrie pe redactie@revistacarolina.ro sau mariana.safta@revistacarolina.ro.
mihail a scris la 2013-01-06 11:49:59:
sotia mea a plecat noaptea pe ascuns cu copilul fara motiv . e corect/Ce pot face/
mihail a scris la 2013-01-06 12:02:53:
nu am spus dar sotia mea are o relatie extra conjugala si nu suntem divortati,cu marturia ei. am ceva sanse la proces/
adriana a scris la 2013-01-26 03:04:51:
muncesc de multi ani in spania si copilul a ramas cu sotul in romania.ce sanse am ca sa imi fie incredintat copilul?
Lucian a scris la 2013-02-19 09:18:14:
Sotia mea a pleacat de acasa fara motiv de 3 luni si a lasat in grija mea fetita noastra in varsta de 6 luni acuma....ea momentan este in italia traieste cu alt barbat....de cand a plecat nu a dat nici un telefon sau mesaj sa se intereseze de fata....eu vreau sa inaintez procedura de divort si de custodie a fetei ce sanse am sa castig...daca vreti mai multe detali sa stiti contactatima la adresa de mail sau mess lucydany85 .va multumesc
lexy a scris la 2013-03-21 01:28:58:
Ce anume insesmna domiciliu instabil chiria fara contract de inchiriere se incadereaza aici?
Brinza a scris la 2013-04-09 08:13:32:
Fostul concubin, cetatean italian mia luat copilul de 4,5 luni. Mam dus sal vada intrun loc public si el impreuna cu parintii lui miau luat copilul. Am depus plingeri la toate instantele posibile, am depus si Ordonanta presedentiala pentru custodia copilului, dar trebuie sa treaca timp. Nu mai pot rezista sa numi vad copilul.imi scrie sa ma duc sa-l vad la gazda lui, dar ma tem, ca iar ii o noua capcana.Ca pina azi mia propus avocatul lui sa semnez o procura sa ia copilul in Italia, dar astai un motiv sal scoata din tara. Ajutatima Va rog, nu stiu ce sa fac.Toti imi zic sa astept hotarirea Judecat.Cum sa procedez?De 6 zile nu miam vazut fetita.
Petru a scris la 2013-04-09 21:48:41:
Pentru evitarea situatiilor neplacute si pentru a reusi sa continuati sa fiti parinti chiar daca renuntati la a mai fi soti, va recomand divortul la mediator.
sutoiu mirela a scris la 2013-04-15 19:54:22:
bunaziua ma numesc mirela sant divortata locuiesc in franta impreuna cu fiul meu de aproape 9 luni am procura de la fostul sot unde am semnat ca il aduc in tara in vacanta de vara dar acum nu pot pt ca sant insracinata si nasc chiar in perioada vacantei de vara baiatul are 9 ani este si la scoala aici eu sant deja casatorita cu cetatean francez ;am hotarare definitiva si irevocabila de la divorta dar greseala pe care am facuto este ca nu trebuia sa fac procura am facutao pt ca imi era teama ca nu pot trece cu baiatul la aeroport dar nici nu mia trebuit .vreau sa va intreb voi avea probleme daca anul asta nu il pota duce pe baiat in tara ;sa tineti cont domnula vocat ca nici nu plateste pensia alimentara va multumesc
savu teofil a scris la 2013-06-20 18:16:22:
va salut, am citit multe comentari si eu ma flu in aceasi situatie sotia mea a plecat de acasa de mai multe ori la maicasa fara motiv.avem 2 copii si de multe ori am primito din cauza lor, nu am avut noroc de o sotie buna, dar ce vreau sa va spun ca sot pt. soti si pt soti, comunicati mai mult si nu va cautati dreptatea cautati mai intai sa aveti pace in familie cautati dreptatea sotului sau a sotiei in felul acesta puteti sa obtineti atractie unul fata de celalalt, tu caui folosul si binele tau . tiai gasit pe altul sau alta si nu mai dai importanta familiei gandestete ca cel care ramine poate te iubeste si va suferi k mine iar copii sunt invatati cu ambi parinti si vor suferi respactativa reciproc si veti invinge pt k sunteti unul pt altul. despartirea e grea pt toti si ca-sa ma simt bine eu sufera toti si nu are rost.iubitiva mult
Cristina a scris la 2013-06-27 13:22:35:
buna seara , cum imi pot recuera copilul minor in cazul in care sotul meu a bagat divortul in lipsa mea anul trecut fara sa ma instiinteze de acest fapt si instanta a hotarat sa-i ramana lui copilul cum trebuie sa procedez in cazul acesta, vreau sa imi iau baiatul de la el va rog frumos sa ma ajutati am uitat sa precizez ca eu lucrez in Germania si el stia de acest lucru mereu vorbeam cu el la telefon si cu baietelul in varsta de 3 anisori si lunar trimiteam acasa bani ptr copil (am toate chitantele sa pot dovedii acest fapt)iar el fara stirea mea a inaintat si solutionat divortul anuntandu-ma deabea acum de existenta lui .
Crina a scris la 2013-07-14 23:23:45:
Duc o viata grea cu soțul meu, se poarta foarte urat cu mine si as vrea sa plec de la el pentru ca nu mai suport situația in care ma aflu. Avem un baietel de 3 luni de care nu vreau sa ma despart. In cazul in care ne separam, eu si copilul vom locui in casa părinților mei care se afla in alt oraș. Ce șanse am sa pot pleca legal cu copilul din casa sotului meu înainte de a divorța si cum pot proceda. Va rog mult sa ma ajutati. Sunt intr-o situație disperata. Va multumesc anticipat.
Alex Dumitriu a scris la 2013-07-21 09:40:38:
Concubina a parasit locuinta parintilor mei invocand ca o agresez,lucru nedovedit,luand cu ea si fetita noastra de 6 luni.Momentan este intr-un centru de zi pt mame si copii,cum pot sa-mi recuperez copilul?Mentionez ca ea nu are locuinta,servici si mai are un copil din alta relatie lasat in grija statului.
teofil a scris la 2013-09-17 15:21:57:
doamna avocata este foarte ciudata, cum tata mare sa castige o femeie danaturala cu probe sau imorala in instanta, atat timp cat tatal are toata tigla pe casa, si are situatie buna, atunci o mama care a abandonat copii, fiind mici si bolnavi cu tratamenul ne terminat, si nu sa interesat de iei si mai sata si cu chirie cu un papandau dupa care cere si ia un copil care nu cumva sa plateasca pensie mai castiga in instanta ???? spunetimi va rog, k da, si io am sa ma duc la galati cu trenu de baia mare.
alexandra a scris la 2013-09-28 11:29:22:
Buna .M-am despartit de sotul meu de 2luni,in curand va incepe si divortul ,insa avem o fetita de 2anisori :( As avea motive sa imi fie frica ca as pierde custodia fetitei ?
o mama a scris la 2013-10-23 12:08:39:
Buna ziua,am si eu o problema,am plecat impreuna cu copilul de 4 ani d la sotul meu din cauza k incepusea sa bea,sa fie agresiv verbal si chiar ma batut,nu am deschis divort pt k sotul mi_a ascuns actele si m-am mutat in alt oras asa k ink nu am reusit sa ajung sa scot duplicat dupa acte sa pot deschide eu divortul,sotul mi-a spus k a deschis el divortul in cele din urma si intentioneaza sa imi ia copilul.eu am reusit sa ma angajez,sa dau copilul la gradinita in alt oras si fratele meu mi-a pus apartamentul lui la dispozitie si m-a luat in spatiu iar el nu locuieste cu noi ci lucreaza in strainatate.Problema e ca sotul a venit si a luat copilul fortat si intr-un mod agresiv cu amenintari la adresa cadrelor didactice de la gradinita fara k eu sa fiu anuntata cu toate k inainte mai venise sa vada copilul si nu ia interzis nimeni.acum ma ameninta k nu il voi mai lua niciodata de la el.Ce as putea sa fac in cazul in care un proces se stie k dureaza( mai ales dak este si partajul) k sa imi recuperez copilul?? Men
ionut a scris la 2013-10-28 13:55:34:
sunt casatorit de 3 ani am un baiat de 7 luni nu ma mai inteleg cu sotia din cauza parntilor ei care ma tot ameninta ca ei au bani ami ia copilul cand vor ei etc. mentionez ca muncesc doar eu sotia nu munceste ca o intretine taicasu asta este mentalitatea impusa. socrul meu este cu salariu minim pe economie soacra nu munceste nare pensie nimic sotia nu munceste si na muncit decat sase luni pana la varsta actuala de 27 de ani.ei asi castiga banii din alte surse nedeclarate. ce sanse am eu in cazul unui divort asupra propriului copil. multumesc
REDACTIA a scris la 2013-11-01 15:57:23:
VA RUGAM SA NE TRANSMITETI INTREBARILE DUMNEAVOASTRA PE ADRESA DE EMAIL redactie@revistacarolina.ro PENTRU A VA PUTEA RASPUNDE IN TIMP UTIL. DE ASEMENEA, PENTRU A PRIMI UN RASPUNS CLAR, RUGAM MAI MULTE DETALII LEGATE DE PROBLEMELE PE CARE LE INTAMPINATI. NUMAI BINE! Redactia
Alina a scris la 2013-11-07 01:57:58:
Buna.as dori si eu cateva informatii.M-am despartit de "sotul" meu..cu care am stat in concubinaj...dupa o relatie de 3 ani.Din aceasta relatie a rezultat un baietel..care acum are 3 luni...suntem despartiti de cand baietelul avea 2 saptamani.S-a intamplat asa deoarece eram foarte stresata de el..pentru ca intotdeauna avea pretentia sa-mi ofere parintii mei totul...desi el pana in momentul de fatza nu mi-a oferit nimic nici mie dar nici copilului.Are pretentia sa-l vada,dar foarte rar..isi aduce aminte aproximativ o data pe luna.Mama s-a a facut scandal deoarece eu am primit un carucior pentru copil cadou de la cineva...iar el o sustinea.Atunci deoarece ma saturasem am luat baietelul si am plecat acasa la parintii mei,unde ma aflu si in momentul de fata.El impreuna cu mama sa ma suna,ma injura..ma ameninta...iar fosta mea soacra mi-a facut copilul plod...si mi-a spus sa-l cresc singura sa nu-i mai deranjez baiatul,deoarece el nu are obligatia sa-i ia la copil pampers.El doreste sa le dau baietelul acasa cate
adriana a scris la 2013-11-11 21:26:47:
bun seara m si eu o intreare,hotararea mea de divort este inca la redactare s a pronuntat divortul pe 16 octombrie ,eu daca vreau sa plec din localitate sa ma mut tot cu baiat pot face acest pas chiar daca inca hotararea de divort nu o am inca??? pot fi probleme?? in ce sens?? va multumesc
un tata a scris la 2013-11-17 12:21:37:
Buna ziua, In primul rand vreau sa ma scuz pentru ca va deranjez in week-end cu problemele mele dar am ajuns la capatul puterilor... as dori sa ii intentez divort sotiei mele in baza art 373 lit b din Codul Civil. in acelasi timp doresc sa ii mai intentez si un proces pentru decadere din drepturile parintesti si sa imi fie mie incredintat copilul pt ca este imorala si am probe multe... pentru adulter si pentru prostitutie... inclusiv o declaratie data de ea la politia din lausanne in care recunoaste ca practica aceasta meserie... eu am stiut de acum un an ca ea practica prostitutia dar m-a amenintat ca daca nu o las sa faca asta in continuare baga divort si imi ia copilul iar eu am fost asa de prost incat sa nu ma interesez... dupa cateva luni am ajuns acolo la ea si am fost si cu copilul la ea ca m-am gandit ca poate reusesc s-o schimb dar nu am reusit iar cand am prins-o intr-o zi cand am dus-o la munca ca de fapt ea de la munca a fugit iarasi la ... am luat putin foc si am injurat-o si amenintat-
un tata continuare a scris la 2013-11-17 12:38:02:
o la telefon dar nu am atins-o. ea atat a asteptat si m-a denuntat la politia din lausanne unde a scris si ca e prostituata in acea declaratie pentru ca in elvetia prostitutia e legala. eu am fost trimis in tara dar nu de politie ci de proprietara unde era in chirie care oricum are numai case inchiriate la curve cu pesti si la muncitori dar amestecati. acuma fata mea este acolo... eu sunt in romania si nu stiu ce sa fac... am anuntat protectia sociala de acolo si din cate am aflat de la sotia mea cica ar fi fost in control la ea acasa dar dupa ce au anuntat-o cu 3 zile inainte asa ca a avut timp proprietara aia sai scoata pe proxeneti cu prostituatele lor din casa inainte sa vina protectia copilului... daca am poze, filme, numere de telefon de la clientii ei peste 400 si mii de mailuri in care a comunicat cu clientii... am vreo sansa sa castig copilul in instanta?
Adrian1981 a scris la 2013-12-02 11:05:51:
Buna ziua am cautat un ex de indrumare dar nu am gasit dar doresc sa am si eu un raspuns la problema ce ma framinta de ceva vreme in cazul in care ma aflu e in felul urmator: nu am fost casatorit am stat cu fosta concubina si impreuna avem un baietel de 2 ani si 6 luni si ea nu accepta nici cum sa ma lase sa vad copilul eu momentan nu am un servici stabil si nici ea la fel,si nici eu si nici ea nu avem o decizie judecatoreasca doresc sa va intreb daca nu exista aceasta decizie ma pot duce la politie sa ai fac plingere ?
Gabriela a scris la 2013-12-08 10:16:23:
Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani, copilul meu are 12 ani, exista un program de vizita pentru tata prin hotarare judecatoreasca. Intrebarea mea este:copilul nu mai vrea sub nici o forma sa intretina relatii cu el, datorita comportamentului abuziv emotional asupra colilului, deci cum il pot apara?ne ameninta cu executor cu politie si copilul e terorizat.Cum il pot apara?
ion a scris la 2014-01-07 23:48:19:
Eu nu inteleg un lucru:este egalitate intre sexe sau nu?de ce ma rog este foarte greu sa primeasca copilul tatal?
pentru ion a scris la 2014-01-09 00:16:46:
pentru ca nu ai stat tu cu el 9 luni in burta si nu ti s-au despicat tie oasele ca sa iasa din tine si pentru ca exista sanse sa nu fie al tau si pentru ca nu ai sti sa-l cresti si pentru ca nu ai bani si pentru ca nu te compari niciodata cu o mama, idiotule!
mirabela a scris la 2014-02-08 21:11:27:
buna seara.am un baietel de 8 ani si vreau sa divortez din cauza ca nu il mai iubesc pe sotul meu dar nu am alta relatie cu nimeni.avem o camera la mama mea ,eu am un loc de munca dar fara contract,el nu munceste si nu ne mai intelegem ,sunt intro tensiune continua .ce sa fac sa obtin custodia copilului?
sandu a scris la 2014-02-28 17:08:32:
Buna. Ziua. Ma numesc. Sandu. Din rezultatul casatoriei. Cu sotia mea avenit pe lume un baietel pe care il iubesc foarte mult. Inca de cind doctorii mi-au spus ca este. Autist. La virsta de. 2ani bineinteles ca. Sotia. A devenit. Asistenta personala. Precizez ca. Fiul meu are acum 13 ani. in toti acesti ani. Sotia. A plecat. De m.ai multe ori fara sa stiu de ea am ajuns la concluzia ca vreau sa divortez. Intrebare. Ce sanse. Are. Copilul meu. Pentru. O educatie. Buna. Si. Continuarea terapiei. Daca. Nu am liniste din. Partea. Sotiei. Ca drept. Dovada. Ea sete. Plecata. De. 6zile. Ce sansa. Am. Eu. Pentru. Custodia. Copilului dupa. Divort. Va. Multumesc
andreea a scris la 2014-04-13 19:48:47:
Am o fetita de 5 luni impreuna cu concubinul meu(nu suntem casatoriti). in momentul de fata locuim cu parintii lui iar daca e sa ne despartim ma voi muta la parintii mei. vreau sa stiu ce trebuie sa fac. Ma gandesc ca nu pot sa iau copilul si sa plec pur si simplu. a dat dovezi si de violenta si acum imi e frica sa ii spun ca vreau sa plec ca imi e frica de felul cum va reactiona.
ion a scris la 2014-04-25 11:58:54:
Vad ca mi-a raspuns cineva la intrebare.Neconcludent.Terminand cu jigniri,ceea ce ma face sa cer un alt raspuns.Legandu-ma de acest raspuns deplasat,sa iau un caz:intr-o familie si mama si tatal castiga relativ la fel,situatia materiala si financiara relativ asemenea.Grija fata de copil si atentia acordata asemanatoare.Dar,sa zicem mama,pe fondul unei plictiseli fata de sot sau nu stiu ce alta cauza,incepe sa se poarte cu barbatul foarte autoritar:daca nu face strict ce vrea ea ameninta ca divorteaza,e mereu nervoasa,orice face sotul nu e bine,etc.Intrebarea este:barbatul trebuie sa indure toate astea pana creste copilul mare si pleaca la casa lui,de frica sa nu-si piarda copilul,care va fi incredintat mamei la divort?adica daca femeia s-a plictisit de barbat si-i face zile amare,barbatul trebuie sa suporte tot, sa nu-si piarda copilul?aici as vrea daca se poate sa raspunda un specialist.
Pavel Elena Camelia a scris la 2014-04-27 13:45:32:
Buna ziua! Am si eu un baietel de 2 anisori si as vrea sa stiu daca ii pot castiga eu custodia! Nu am fost casatorita lagal si suntem despartiti de un an din cauza batailor... akum eu sunt cu altcineva dar stau in continuare in casa parinteasca si fostul concubin cu care am copilul nu ma lasa sa plec nicaieri cu copliul si cu actualul prieten imi face probleme! Nu plateste nimic copilului dar in schimb eu lam lasat mereu sa vina sa vada baiatul sal ia pe la el .... iar acum imi ingreuneaza foarte tare viata si vreau sa fac pasul asta!
ilie a scris la 2014-04-27 18:31:40:
Foarte bun exemplul lui Ion. Eu as mai adauga faptul ca mama considera ca baietelul de aproape 3 ani e posedat de Diavol iar tatal ca face crize de isterie specifice varstei.
Ionela a scris la 2014-05-19 21:33:25:
Buna ziua, am un baiat de 9 ani si sunt divortata de tatal luí. Tatal are custodia total al copilul, anul trecut la lasat sa stea cu mine in Madrid si mía semnat un document valabil pe un an cum ca este de acord sa invete in Spania. Acum problema este ca el a intrat la inchisoare si se aproxima data si expira si documentul si pasaportul copilui. Daca ma poate sfatui cineva ce trebuia sa fac si unde sa merg. Va multumesc.
sefan a scris la 2014-06-06 23:22:31:
Daca Sotia sia a abandonat copii ,si nu suntem divortati ,dar ea a inselat sotul ,tatal copilor cum trebuie sa faca primul pas ,
andreica adela a scris la 2014-06-24 17:16:01:
Tot timpul sant amenintata de trecutul meu vreau sa divorteZ dar tot timpul sant amenintata ca imi ia copii Am copii cu sotul de 11 ani 8 ani 7nani
raluca a scris la 2014-07-10 18:23:54:
buna ziua,sunt casatorita legal de 4 ani,dar am o fetita de 7ani.sunt acuzata de tata si familia acestuia de infidelitate,fara nici o dovada..acum cateva zile am luat bataie intr/un loc public din cauza geloziei lui.vreau sa divortez,momentan stau la sot,dar vreau sa imi iau copilul si sa stau o perioada la bunicii mei,in aceeasi localitate. sotul nu va vrea sa imi dea copilul si ma ameninta ca ma va scoate in strada la orice ora.sunt ptegatita de orice.dar nu pot lasa copilul cu el,pentru ca toata familia lui ii vorbeste foarte urat copilului despre mine.cum pot tine copilul sau cum pot lua copilul la mine in cazul in care ma va scoate noaptea din casa?pot apela la politie? il pot pierde daca in instanta va spune ca st acuzata de infidelitate?eu voi baga divort pt ca nu ne intelegem,ne certam tot timpul,m>a si batut de cateva ori...
REDACTIA a scris la 2014-07-13 22:45:45:
DRAGELOR, CITITI CU ATENTIE ARTICOLUL DE MAI SUS! VEDETI ACOLO CARE SUNT SITUATIILE IN CARE VA PUTETI PIERDE COPIII! CURAJ!
elena a scris la 2014-07-22 17:23:05:
Buna ziua . Am si eu o nelamurire . Sunt in proces pentru custodia fetitei mele de varsta de 8 ani . Din data de 14.02.2013 .. sa terminat procesul in data de 10.10.2013 cu senti ta ca sa ramana la el ( acord intre avocata mea si tatal fetitei, fara acordul meu) am facut revocare . S-a redeschis procesul in mai si sa decis ca sa vorbeasca fetita , nu au acceptat ca martori pe tatal meu vitreg nici pe sora mea . Eu locuiesc in spania , in septembrie voi fi prezenta la proces . Am cerut in amandoua procese sa mi se faca o ancheta sociala aici in spania . Dar inca astept ... intrebareamea este . Ce sanse am sa mi se dea custodia fetitei si daca pot sa o aduc aici . Tatal bea , joaca la aparate . Bunici paterni si ei le au cu bautura . Am un martor care este vecin cu ei . Dar tem pentru aceasta persoana , pt ca sunt scandalagii si nu stiu daca va declara si daca va spune adevarul .. . In noiembrie ma voi casatori cu un cetatean spaniol . Am doua locuri de munca cu contract fix . Si sa nu mai zic ca in foarte mul
mady7 a scris la 2014-08-01 14:21:46:
buna ma numesc madalina sunt casatorita si am un baietel de 2 anisori nu mai ma inteleg cu sotul nul mai iubesc la orice discutie el injura ma amenintat ca ma da afara din casa casa e al mamei lui care locuim cu ea sinu mi da copilul imi pot pierde copilul daca nu il pot lua cu mine o sa fiu acuzata de abandon?vreau o viata linistita fara el mentionez ca am indemnizatie crestere copil mai o luna.ajutati ma cu un raspuns.va multumesc
nicu a scris la 2014-08-15 14:37:34:
Buna ziua ,am o fetita de 4 ani o cresc singur de la 1,8 ani iam fost si mama si tata,mama ei sta tot plecata pe vase de croaziera,acum ia mia luat fata si a plecat la tara unde nu are conditii pt copi,ia vrea sa plece iar lasand fata la mama ei care e recasatirita cu un ciudat,domiciliul copilului e la mine acasa,daca pleaca ce sanse am de a lua fata e totul pt mine,au mai fost cazuri asemanatoare.acum fata e plina de bube si lovituri.ce ma sfatuiti sa fac.multumesc
Tata a scris la 2014-08-25 13:14:07:
Tatilor nu disperati ! Si eu am divortat , sotia a bagat divort dupa ce am descoperit ca are o relatie. Am semnat divortul de acord comun , domiciliul fetitei de 10 ani fiind stabilit de instanta la mine (tatal). La aceeasta varsta a putut sa fie audiata de judecator si sa spuna unde doreste sa locuiasca. Custodia se acorda comuna , ceea ce e o prostie in practica . Citeam mai sus ca mamele sunt indreptatite dupa divort sa primeasca copilul pentru cele noua luni de sarcina. Deci atentie femeilor "preacinstite" care considera, citez: "ca o femeie daca s-a maritat si are un copil nu inseamna ca viata ei s-a terminat si nu are voie sa mearga in cluburi sa se distreze noaptea " , nu fiti sigure ca nu o sa platiti pensie alimentara. Tatilor care se afla in situatii asemanatoare cu a mea le doresc multa putere si daca isi iubesc copii sa nu abandoneze lupta , sunt sperante ca justitia sa faca dreptate. Eu foarte greu sa fii si tata si mama dar se poate.
elena a scris la 2014-08-27 11:48:12:
Buna.Sunt din Republica Moldova dar sotul din Lituania si avem impreuna o fetita de un an.M-ar interesa dupa divort cu cine va ramiine copilul meu?Daca la moment locuim in Lituania
Adrian a scris la 2014-09-12 23:23:41:
Cum poti sa faci "idiot" un cititor care iti scrie pe situl tau si iti pune o intrebare civilizata? Doar pentru ca ti-ai luat acest domeniu? Vezi comentariul pentru ion a scris la 2014-01-09 00:16:46: Oameni buni cu probleme, cine se comporta asa are probleme psihice si nu urmareste decit sa va ia banii.
Lupu Florin a scris la 2014-09-28 09:16:17:
Am avut o relatie de opt ani am un baietel de patru ani concubina sa indragostit pe facebook si a fugit cu copilul la valcea ma dat in judecata eu vreau sa mi iau copilul cum as putea sa reusesc sal obtin
bita a scris la 2014-10-04 11:28:50:
salut sunt un tata disperat imi iubesc copii din tot sufletul dar nu ma inteleg cu sotia ea este analfabeta taicaso este handicapat maicasa a murit eu am ajuns sami parasesc casa parinteasca sa stau la ea parinti mei au o situatie foarte buna mama a fost economista iar tata mecanic acum e in pensie eu am fost favoritul lor dar pentru copii am preferat sa stau la ea numai sa nu ma despart sa pierd copii mie frica sa bag divortul pentru ca nu stiu daca chistig copii eu sunt mecanic utilaje chistig destul de bine va rog sami spuneti daca pot sa chistig copii 2 baeti aici la ea nau nici un viitor nici o educatie nimic asta ma doare cel mai mult
MITU IULIA a scris la 2014-10-18 01:09:59:
Va rog sa imi dati un rasspuns la urmatoarea intrebare: Cum trebuie sa procedez sa nu imi pierd copilul in conditiile in care sotul ma terorizeaza psihic si nu mai am puterea sa mai continui aceasta casnicie? Copilul il duc deja la sedinte de ameliorare a comportamentului desi are varsta de numai 3 anisori, psihologii mi au spus ca are probleme de comportament iar gandul sa mai continui aceasta casnicie ma speri nu mai mult pentru mine cat pentru copilul meu care daca de la varsta de 3 ani il duc la sedinte de reglare a comportamentului si integrare mai usoara in societate nu vreau si nici nu am taria sa imi imaginez ce viitor va avea. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Am apelat pentru ca nu stiu ce sa mai fac sa fie totul ca la inceput.
Natalia a scris la 2014-10-30 22:17:50:
Buna seara! Sunt Natalia si sunt din Republica Moldova am doi copii fetita de 9 ani si baiat de 5 ani. Am divortat cu un an in urma, copii mei au ramas in custodia mea din motive financiare am plecat peste hotare unde fac niste cursuri de integrare, copii mei au ramas cu mama mea ei I-am facut tutela asupra copiilor. Fostul vrea sa mii ea si cred ca vrea sa actioneze in judecata. Eu insa vreau sa ii iau aici cu mine peste hotare cum pot face asta. Si el aee vreo sansa sa mii ea?
Bia a scris la 2014-11-02 13:01:23:
Eu eram împreună cu fostul iubit de un an și am un bebe în burtica de 5 luni,as sării la gatu lui și i-as baga unghia pana în jugulara dacă va încerca cumva sa-mi ia bebele,sasa e un amarat și n-ar putea sa mi-l ia!:))))) copii ar trebuii sa rămână la mame,pentru ca un bărbat nu are aceleași emoții,stări și pana la urma mama e mama,tata doar contribuie la reproducere :))))) desigur exista și excepții de mame.
sorin a scris la 2014-11-08 09:13:59:
Da pacat ca doar pentru simplu fapt ca se numeste mama si e femeie are intotdeauna castig de cauza pacat ca nu se tine cont si de copil cu cine se simte bine pacat ca legea da dreptate intotdeauna mamei
simona a scris la 2014-11-18 14:29:20:
Buna am o problema sunt in tara de 3luni cu fetita mea tatal italian poate sa im ieie fetita?fetita nu mai vrea sa se intoarca in italia ce trebuie sa fac
andreea a scris la 2014-11-28 22:27:07:
Buna seara.am si eu o problema.am o fetita de 5 luni eu nu lucrez stau acasa cu asta mica.nici inainte nam lucrat ca am doar 20de ani.cu tatal fetei nu sunt casatorita legal iar el lucreaza in campanie in italia cu contract de munca pe sezon cat la suta ar putea lua fata?nu as vrea sa o pierd eu vreau ca fata sa ramana la mine..ast un raspuns va rog
mihalache a scris la 2014-12-02 10:50:00:
Pentru frate ma intereseaza
Sergiu a scris la 2014-12-27 23:43:15:
Buna ziua. Sunt casatorit de 1 an, am un baiat de 4 luni, nu ma mai inteleg cu sotia din cauza parintilor ei, care ma tot ameninta ca au bani si imi vor lua copilul cand vor ei etc. Copilul sta momentan cu socrii mei (in Craiova), mama copilului fiind cu mine in alt oras, unde lucrez (Bucuresti). Mentionez ca muncesc doar eu, sotia nu munceste. Socrul meu este cu salariu minim pe economie, soacra nu munceste (si fara pensie). Socrul meu are probleme mari cu bautura (conduce beat, sta mai tot timpul beat in casa), iar copilul meu asista la vorbele grele (jigniri macabre) la adresa mea, de fata cu sotia mea. Pot sa dovedesc acest lucru in instanta prin SMS-uri si inregistrari. In cazul unui divort (iminent), ce sanse am sa-mi pot lua copilul acasa la familia mea (Bacau)? Mentionez ca eu si sotia mea nu avem un domiciliu comun pe buletin. Va multumesc.
irimia ionel a scris la 2014-12-28 21:16:46:
am doi copi minori sotia lucreaza an strainatate nu suntem divortati are o relatie cu alta persoana de 4 ani aproximativ consuma alcol si etnobotanice vine doua saptamani pe an acasa dar vrea copii an caz de divort are sanse daca pot dovedi cum este copii 8 si 6 ani multumesc frumos
costel a scris la 2015-01-09 14:58:34:
la procesul de divort cu copii cele doua fetite ale mele au ales sa locuiasca la mama lor , leam respectat decizia si leam achitat pensia alimentara stabilita de instanta , acum una dintre fetite in varsta de 14 ani a plecat de acasa cu un baiat major iar cealalta fetita sa reintors la mine spunandumi ca nu se va mai intoarce niciodata in casa ororilor de la mama ei , va rog ajutatima cu un raspuns , ce ar trebui sa fac in astfel de context , mentionez ca am vizitat fetita fugita de acasa cu acel baiat si nu doreste sa se mai intoarca acasa spunandumi ca isi va pune capat zilelor daca o vei lua cu politia
cord ana maria a scris la 2015-01-10 18:30:55:
sunt divortata si am un copil in intretinere,vreau sa plec la munca in strainatate si vreau sa las copilul fostului sot dar nu vreau sal pierd definitiv.pot sal las pentru o perioada fara sami pierd copilul
lungu ramona a scris la 2015-01-21 22:31:44:
sunt casatorita am o fetita de 11 luni suntem in prag de divort oare imi poate lua copilul daca nu am un venit substantial?
mihai a scris la 2015-01-27 15:55:44:
buna ziua sunt un tata ce imi cresc fetita de 4 ani cind mama ei a plecat cu amantul ce sanse am sa cistig fata
gabi a scris la 2015-02-04 14:23:09:
buna ziua,as dori sa stiu si eu ceva,dak nu sunt in divort si tatal copilului nu vrea sa imi dea voe sa vorbesc si sa imi vad fetita care are aproape 5 anisori. ce pot face sa o eau la mine pana la divort?
nicu sarbu a scris la 2015-02-14 18:19:00:
Sunt despartit in fapt de sotia mea din iulie 2014, ne-am inteles cand s-a mutat la parintii ei sa ia si fetita in varsta de 3 ani, doua luni mai tarziu a plecat cu contract de munca intr-o tara araba. A lasat copilul la bunici,mie mi se permite f greu sa vizitez copilul, practic nu pot avea un dialog civilizat cu ei.As dori sa iau copilul sa ma ingrizesc de el care ar fi calea si care imi sunt drepturile. Ce sanse am sa castig custodia copilului in ideea in care nu e o solutie ca atunci cand ea se va intoarce sa ia copilul. Consider copilul are nevoie de o stabilitate pe care nu o are la ora actuala. Va multumesc.
Ela a scris la 2015-02-20 12:32:05:
Buna!As vrea sa aflu daca logodnicul meu poate lua fata dupa divortul de sotia sa,o mama denaturata,domiciliu instabil atat pentru ea cat si pentru fetita..Este mutata aproape in fiecare luna iar ea doreste foarte mult sa stea cu noi(cu mine si tatal ei),fetita are 6ani si o iubim foarte mult.In prezent fata este incredintata mamei dupa divort,insa de ceva timp sta la noi pt ca mama ei nu poate avea grija de ea ca merge la servici..Logodnicul meu ii plateste pensie alimentara,dar am dorii sa renuntam sa platim pt ca fata sta la noi nu la mama ei,noi o ducem la gradinita,avem grija de ea.In prezent muncim,mie programul imi permite sa am grija de ea,atat eu cat si bunica fetei care e la pensie!Ajutati-ne va rog,ce este de facut??? P.s.fata mi-a marturisit ca isi doreste ca eu sa o fi nascut si sa fiu mama ei..
anca a scris la 2015-03-04 12:43:43:
Buna ziua . Eu sunt in germania si am un copil de 5 luni care e trecut pe numele de familie al tatălui ,mentionez ca nu suntem casatoriti . De la in timp nu prea ne intelegem bn si as dori ca tatăl sa renunte la toate drepturile asupra copilului . Se poate ca ,copilul sa ramana cu numele de familie al lui ,numai ca el să nu aibă drepturii ? Ce trebuie sa fac ?
nuta roxana a scris la 2015-04-21 11:14:32:
Impreuna am creat conditii f bune pt a ne creste copiii bn,sanatos si frumos.Acum lucrurile nu mai merg,eu nu mai pot suporta gelozia lui,injuraturile,tipetele de fata cu cei mici(5 ani si 1 an si trei luni).Dupa 8 ani de casnicie simt ca nu mai pot sa l suport,nu pot pleca pana la sora mea,in alt sat,ca ajunsa acasa treb sa insinueze ca de fapt am fost altundeva,nu pot vb la tel decat de fata cu el,p fbk nici nu mai vb.in fine...la mama eu nu am conditiile necesare pt copii,in timp le vou putea face avand un salariu de 2200si contract p perioada nedet.el are servici dar pe perioada det.baietelul are elemente autiste si ii treb un mediu linistit,el nu are rabdare nici cu ei,ttipa si ii cearta maimereu,uneori ii si loveste..si din nou scandal! Vreau copii neaparat!!Numsi ca eu cred ca.ma.impiedica locuinta.va rog... un raspuns
Ursea a scris la 2015-04-23 00:15:54:
dar daca mama nu a primit o educatie...si automat nici copilu nu va primi o educatie normala...plus conditiile lasa de dorit...gen wc in curte...au decat 2 camere si sunt 5 persoane cu tot cu copilu...plus ca iarna se incalzeste decat o camera si se "inghesuie" toti in camera aia? crede-ti ca as avea vre-o sansa sa castig copilu in instanta...ps copilu are 2 ani...va multumesc frumos
Alma a scris la 2015-05-07 23:20:15:
Buna seara,in urma cu cateva luni am facut o greseala,mi-am parasit sotul,mi-am luat fetita si am plecat cu un alt barbat.. Am ramas insarcinata la scurt timp cu barbatul care imi e momentan alaturi,am facut rost de copia de buletin al fostului sot fara stirea lui si l-am pus pe copilul nenascut care nu este al lui,pe numele lui.. ce necazuri as putea avea?Risc sa imi ia fetita care o avem impreuna?Multumesc astept urgent raspuns.
Alma a scris la 2015-05-07 23:24:49:
Buna seara,in urma cu cateva luni am facut o greseala,mi-am parasit sotul,mi-am luat fetita pe care o avem impreuna in varsta de 6 ani si am plecat cu un alt barbat.. Am ramas insarcinata la scurt timp cu barbatul care imi e momentan alaturi,am facut rost de copia de buletin al fostului sot fara stirea lui si l-am pus pe copilul nou nascut care nu este al , lui.. ce necazuri as putea avea?Risc sa imi ia fetita care o avem impreuna?Multumesc astept urgent raspuns.
claudia a scris la 2015-05-09 12:33:04:
buna ziua!as dori sa va intreb,de la ce varsta poate tatal sa ia copilul minor de la domiciliul mamei?
andra a scris la 2015-05-14 11:07:31:
sotul meu a parasit domiciliul conjugal de doi ani . eu traiesc in prezent cu fiicele mele . am o relatie buna cu socrii mei , stam in aceeasi casa , desi sotul meu traieste cu altcineva . de doi ani el nu trimite bani la fete si nici nu vorbeste cu ele . casa este pe numele meu si al lui ..doar una dintre fiice este minora si as vrea sa o iau cu mine in uk unde am contract de munca .nu dau de el , nu cunosc locul unde lucreaza . mi-ar fi trebuit o adeverinta de la locul de munca al lui pentru a lua o amarata de bursa ..nu este vorba ca nu am bani sa-mi tin copilul insa este vorba despre lipsa de constiinta responsabilitate . dc as intenta divort lucrurile tot nu s-ar rezolva pentru ca nu stiu unde locuieste . socrii mei , nu ma pronunt ca stiu sau nu ..dar imi inchipui ca ei stiu ..iii tolerez in casa mea pentru ca inca am nevoie de ei ....nu ne ajutam cu banii , fiecare mananca separat , ne platim separat taxele ..desi ei nu ar avea nici undrept in casa mea . intrebarea mea este ..in aceste conditii pe care
Iancu Sorina a scris la 2015-05-17 00:28:24:
Am o fetita de 1 an si 5 luni rezultata in urma unei relatii nelegitime.Cu tatal fetitei nu am o relatie foarte buna...locuim impreuna insa nu avem planuri de viitor...situatia dintre noi s-a deteriorat deoarece nu-l suporta su nu-l tolereaza pe baiatul meu mai mare in varsta de 12 ani rezultat din prima si singura casatorie...mentionez ca baiatul meu sufera de ADHD,este hiperactiv si urmeaza un tratament de la varsta de 3 ani...Am discutat despre despartire insa problema este custodia fetitei...credeti ca este posibil sa obtina custodia fetitei in situatia in care am un loc de munca stabil, detin o locuinta decenta, am un salariu decent INSA locuiesc impreuna cu fiul meu care are probleme de natura psihica dar care urmeaza un tratament si merge periodic la medic? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc.
roxana a scris la 2015-05-19 12:11:54:
buna am 19 ani si am nascut la o varsta frageda de 14 anii jumate . la varsta de 17 anii nu am mai suportat cum ma tratau si am plecat nu am putut sami iau fetita cu mine pentru ca nu au vrut sa mio deie . nu am avut nicio posibilitate sa o iau pentru ca nu am avut cu ce sa o intretin acum sunt majora am un servici am unde sa stau si as vrea sami recuperez fetita inapoi dar mie frica sa nu ma decada din drepturile mele de mama pentru abandon ca am plecat fara ea . ma putetii ajuta cu ceva va rog din suflet
Eulalia a scris la 2015-07-10 04:33:46:
awesome bot that automates the like4like system, like4like bot buy it now.
marina petras a scris la 2015-07-10 09:39:58:
Mam despartit de barbatul ku kare am un kopil de 1an si 9 luni!nu am fost casatlriti oficiL...el e violent vorbeste urit si ma ameninta ..numi ofera bani pentru ongrijire kopilului am fost nevoit sal las acum la virsta asta si sa merg la lukru!el ma santajeZ c mi v lu baiatul pentru k e in familia lui si e prea mik sal las cum sa procedez?!ma
Sonia a scris la 2015-07-15 20:55:19:
Numele meu este SONIA, vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi marea mea doctor care a făcut într-adevăr viața mea o plăcută unul azi. Acest mare om DR IREDIA adus soțul meu înapoi la mine, am avut trei copii minunat pentru soțul meu. În urmă cu aproximativ patru ani, eu și soțul meu a fost într-o ceartă la altul până când mi-a lăsat în cele din urmă pentru o doamnă. M-am simțit viața mea a fost de peste si copiii mei au crezut că nu s-ar mai vedea niciodată pe tatăl lor. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile pe care chinuie inima mea, inima mea sa umplut de necazurile și dureri pentru că am fost într-adevăr în dragoste cu soțul meu. În fiecare zi și noapte cred despre el si mereu vrea să vină înapoi la mine, până la o zi m-am întâlnit un bun prieten de-al meu, care a fost, de asemenea, într-o situație ca mine, dar problema ei a fost fostul ei iubit, care a avut o sarcină nedorită pentru și prietenul ei a refuzat să-și asume responsabilitatea și fac obiectu
daniella a scris la 2015-07-19 07:13:50:
Numele meu este Daniella si eu bazeze în Statele Unite ale Americii ... "Viața mea este din nou !!! După 1 ani de căsnicie rupte, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale de a pune capăt i sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Datorită unei caster vraja numita Mare Preot Dr. EHIS care m-am întâlnit on-line. Pe de-o zi credincios, așa cum am fost de navigare pe internet, am dat peste o multime de marturii despre acest rolă vraja particular. Unii oameni a mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface pântecele, cancer vindeca si alte boli, unele mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. Am, de asemenea, veni peste un anumit mărturie, a fost despre o femeie numita Lynette, ea a mărturisit despre cum a readus iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Preot Dr. EHIS adresa de e-mail. Dupa ce a citit toate acestea, am decis să-i dea
mihalache geanina iuliana a scris la 2015-07-19 12:06:02:
Sant casatorita de 8 ani am di copii minori Insa eu si sotul meu nu ne intelegem prea bine eu lucrez 16,18 ore in fiecare zi insa cand ajung acasa intodeauna incep certurile un pic gelizia un pic alceva a lui ii place sa traiasca in puf si sal ajute alti am incercar sa fac sa fie totu bine dar nici un rezultat aproape in fiecare seara se imbata face scandal nu as mai vrea ca copii mei sa creasca in asemenea domenio ce ar trebui sa fac daca vreau sa divortez si sa tun copii cu mine
Sonia a scris la 2015-07-19 12:18:56:
Mi-am pierdut soțul meu o dată și nu am putut permite să-l pierd din nou. Am fi putut fi o mamă nu a reușit, dacă nu am consulta Dr IREDIA. Terapeutul meu ma sfătuit să încerc mijloace spirituale pe soțul meu și ea a recomandat dr IREDIA prin drirediaherbalhome@gmail.com pentru că știe numar mare de oameni care le-a ajutat. Cazul meu a fost atât de teribil că soțul meu mă amenință mereu să nu mă implice în oricare din afacerile sale secrete, el păstrează o mulțime de secrete și nu am putut fi sincer reciproc după trei ani de căsnicie. Mi-am amintit cândva anul trecut, care a dispărut timp de trei luni si a aparut a doua zi am dat naștere fiului nostru. Am aeriene conversația recent că vrea să se mute definitiv într-o țară nu sunt familiarizați cu. Cel mai rău este că el nu a menționat acest lucru pentru mine înainte de a început să se comporte obosit și vorbesc despre divorț. El a spus că a regretat căsătorim pentru că ține de blocare căile lui și a promis să divorțeze căsătoriei înainte de a dispare pent
Kari a scris la 2015-07-30 06:06:30:
MULTUMIM MAN mari de la Dumnezeu ... Numele meu este KARI, am fost în mare angajament de aproape 2 ani care suferă în mâinile unui soț inselat, am fost fericit și lăsând bine până când el a însemnat lui prietena timp vechi și a început intalniri ei în afara căsătoriei noastre. Înainte de a stiut sa oprit grija pentru propria familie. A ajuns într-o măsură, el a fost de planificare să se căsătorească cu ea și mi-a divorțeze de soția lui, i-au strigat și l-au raportat la familia lui, dar el nu a ascultat nimeni, dar pentru a reduce povestea mea scurta am venit în căutarea unui spiritist reală care ar putea distruge relația lor și să-l întoarce pe mine și ne 2 copii.     Pe căutare Am văzut oameni dat mărturii cu privire la modul în care căsătoriile lor restaurate de Dr Solo Înțelept. Am alege de e-mail lui și narat povestea mea la el și a fost de acord să mă ajute. După locul de muncă sa se face pentru mine, în a treia zi de sotul meu si prietena a avut o ceartă și el o bătut și a venit acasă mine și copi
Gift Garrett a scris la 2015-07-31 10:28:22:
Numele meu este cadou Garrett, de la Marea Britanie. Vreau să împărtășesc mărturii mi cu publicul larg cu privire la ceea ce acest om numit Dr. Breeze tocmai a facut pentru mine, acest om tocmai a readus meu a pierdut soțul Ex la mine cu vraja lui mare, am fost măritată cu acest om numit Collins am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și am iubit de sine nostru, dar atunci când am fost în imposibilitatea de a-i dea un copil de 2 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu mai poate continua apoi am fost acum cauta modalitati de a-l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest om și mi-a dat e-mail lui de contact, atunci nu va crede acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a pregătit o distributie vraja și să aducă pierdut soțul meu înapoi, și după o lună mi-e dor luna mea și du-te pentru un test și rezultatul AM declarat gravidă Sunt fericit astăzi sunt o mama de o fetiță, vă mulțumesc încă o dată marea turnare vraja pentru ceea ce ai făcut pentru mine, dacă ești acol
kelly nakisha a scris la 2015-08-04 01:06:09:
Am aproape a luat viata mea, din cauza fostul meu care mi-a lăsat și opri cules meu solicită. El a spus nu mai ai încredere în mine, am încercat să-l conving, dar el nu mă va crede până când ne-am certat și s-au despărțit pentru 10 luni, după atunci îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza iubirii am pentru l. Am încercat tot posibilul să-l înapoi, dar nu a lucrat pentru mine, unele Role vraja false mine scammed și a plecat cu banii mei, până când am venit peste acest om numit dr.Ogodo, el o vrajă pentru mine și iată ex meu s-au întors după 5 ore, implorându-mă pentru iertare, am fost atât de surprins că rolă vraja ca dr. Ogodo Mike încă există. Dacă cineva are nevoie de aici unele Ajutor, cu toată sinceritatea, contactați dr.Ogodo prin sa e-mail: ogodomikespells@gmail.com
richard jason a scris la 2015-08-18 01:45:54:
Aceasta nu este doar o poveste așa Dr.ogunmen scrie turnare templul salvat viața mea și a family.OK mea pentru a începe numele meu este Richard Jason eu sunt un om de familie cu familia mea de aici. Doar o lună în urmă am simtit ca am trebuie să se termine viața mea, deoarece casa mea a fost pe foc, care este am avut tot problemă un om poate avea vreodată. Am avut o treabă foarte bună și a plătit foarte bine și o soție frumoasă care i iubesc cu toată inima mea. Dar unele cum de-a lungul lucrurile au mers prost line soția .Ma crezut întotdeauna că a fost vina mea tot acest lucru. Acesta a ajuns la stadiul de fiica mea a trebuit să renunțe la universitățile din cauza lipsei de fonduri. Acest lucru a făcut soția mea mai furios. Ea se mute din casa mea cu fiicele noastre Pentru că nu a avut nimic de a le oferi. Tot ce am avut a fost casa mea și mașina mea. Am fost faliment și nu a putut găsi un loc de muncă la cel mai mic firma aici soția mea început să văd un alt om doar o lună după ce ma părăsit și a intenta
cialis a scris la 2015-08-30 10:43:56:
If you are taking nitrates for angina, Do check with your doctor before takingfemale viagra. Ability glasses are most of the buy cialis soft dose for bph treated to make it hotter to solve the pains.
Tessy a scris la 2015-10-01 21:44:23:
Numele meu este Tessy, Vreau să folosesc acest mediu pentru a depune mărturie despre cum i-am întors prietenul meu după 8 luni de separare, eu și prietenul meu s-au despărțit pe 12 august, pentru că simțeam că înșela pe el cu un prieten de sex masculin de-al meu , am încercat tot ce am putut pentru a explica el, dar el a plătit urechi surde, am fost devastată emoțional pentru că eu chiar îl iubesc. Am văzut un post pe internet despre o rolă vraja, care îi ajută pe oameni câștige înapoi dragostea lor pierdută, la prima m-am îndoit, dacă a fost real pentru că niciodată n-am crezut în vrăji, dar a decis să-i dea un try, atunci când am contactat acest rolă vraja, el ma ajutat să o vrajă re-unire și i-am întors prietenul meu în 48 de ore (2 zile). Contactati-ne rolă vraja mare relatie sau casatorie problemele tale prin e-mail drirediaherbalhome@gmail.com dacă sunteți acolo trece prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos: 1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), în cazul în care aveți mereu coș
kness a scris la 2015-10-07 16:59:36:
Face această mărturie pentru lume, din cauza a ceea ce a făcut acest om mare, numit Mutaba mare pentru mine n-am crezut în vraja role până când am venit în contact cu acest mare om prietenul meu mi-a lăsat acum 1 luna din cauza o altă fată am fost atât de în jos şi am simţit că lumea trebuie să se termine până când am contactat mare Mutaba care mi-a spus că eu trebuie să vă faceţi griji că el va veni înapoi pentru mine şi el mi-a spus toate trebuie să fac ceea ce am făcut şi după două zile prietenul meu sunat şi mi-a spus că el a fost rău pentru lăsându-mă că a vrut să vină înapoi şi am fost atât de fericit, deci sunt spune lumii în cazul în care aveţi probleme cu relatia voastra puteti contacta-l cu greatmutaba@yahoo.com următoarele el, de asemenea, puteţi face următoarele lucruri mai jos (1) Dacă doriţi ex-vă înapoi. (2) în cazul în care aveţi întotdeauna rău vise. (3) Vrei să fi promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei/bărbaţi pentru a rula după tine. (5) Dacă doriţi un copil. (6) Vrei să fii
kness a scris la 2015-10-12 18:28:33:
Viața mea este din nou !!! Dupa 8 ani de căsătorie, soțul meu ma părăsit și mi-a lăsat cu cele trei copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale să se încheie, și se destrăma. Am contactat GREAT SPELL MUTABA dragoste și după ce i-am explicat problema mea, în doar 24 oră soțul meu s-au întors la noi și mi-a și copiii mei multă dragoste arată și ne cerem scuze pentru toată durerea pe care au adus familiei. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți mai mult decât oricând GREAT MUTABA esti cel mai bun rolă vraja. Apreciez vraja iubirii ai aruncat pentru mine pentru a obține omul inapoi la viata mea i se va menține schimbul de mai multe mărturii cu oamenii despre munca ta de bine. Vă mulțumesc încă o dată MUTABA Mare. Puteți contacta, de asemenea, GREAT MUTABA prin adresa de mail: greatmutaba@yahoo.com în cazul în care sunteți în orice problemă, puteți contacta acest om pentru ajutor este mereu acolo în templul său a vă ajuta să rezolve problema ta de e-mail este de contact: greatm
sandra a scris la 2015-10-13 10:15:53:
Numele meu este Sandra Williams sunt din Canada Profit de această ocazie pentru a mulțumi Marele Medic care aduce înapoi soțul meu mă face foarte fericit astăzi, așa că nu am putut păstra locul de muncă minunat a făcut pentru mine, așa că am decis să-l împărtășească cu voi toți care nu este real ca mananca banii mei și nu face nimic pentru mine, am un copil frumos pentru soțul meu acum aproximativ 3 ani soțul meu și am fost ceartă cu privire la unele lucruri pe care face ceea ce el nu a făcut înainte, cum ar fi păstrarea noaptea târziu și nu bea că soțul meu are o aventură secretă cu o doamnă lângă strada mea, care nu îndeplinesc, după locul de muncă într-un hotel, o zi am simțit că acest lucru este prea mult să le suporte apoi l-am confruntat o noapte, dar el nu a ascultat în schimb mă bată în fața fiului nostru și apoi în cele din urmă mi-a lăsat pentru doamna. M-am simțit viața mea a fost de peste si fiul meu crezut că nu va vedea pe tatăl său. Am încercat să fiu puternic numai pentru copil, dar nu am putu
david a scris la 2015-10-18 18:00:14:
Vrei să fii membru al Illuminati Ești un om de afaceri, politician, muzicale, de student si vrei sa fi bogat, puternic și să fie celebru în viață sau au nevoie de o putere de a realiza visele tale. Puteți realiza visele tale de a fi un membru al Illuminati. Cu acest toate visele și dorința inimii poate fi pe deplin realiza, dacă chiar vrei să fii un membru al Illuminati mare atunci puteți contacta această adresă de e-mail {} houseofilluminati777@gmail.com
fang a scris la 2015-10-26 10:42:39:
fangyanting20151026

michael kors outlet

michael kors outlet

michael kors outlet online

michael kors handbags

michael kors uk

prada outlet

tory burch outlet

timberland boots

mihai a scris la 2015-11-07 13:04:55:
As vrea sa stiu ce drepturi am dupa ce sotia a plecat cu copilul si imi interzice sal vad,suntem casatoriti legal avem un baietel de 3 anisori ,am stat inpreuna cu chirie timp de 4 ani nu avem bunuri de inpartit gen casa masina terenuri etc..avem domiciile separate "adresele la parinti" sotia a plecat la parintii ei si imi interzice sa-mi vad copilul . nu am batuto, nam dato eu afara pe usa ,a plecat din data de 25-10-2015 motivand ca nu mai vrea sa fim inpreuna.mentionez ca suntem sot si sotie legal.va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez ce sa fac sa-mi vad copilul .nam pretentii sa iau eu copilul doar vreau sal vad.sper sa nu ocoliti "scrisoarea"mea.Va multumesc.
marie a scris la 2015-11-08 23:20:12:
Vreau să împărtăşească mărturia mea cu tine de cum I luat meu de ex înapoi şi, de asemenea, a devenit însărcinată după mulţi ani de căsătorie, cu ajutorul de o rolă mare vraja. Câţiva ani în urmă, am pierdut sotul meu la o altă femeie pentru că am fost în imposibilitatea de a avea un copil de propria mea. Am fost casatorita timp de 8 ani fără un copil. Din acest motiv, sotul meu lăsat să se căsătorească cu o altă femeie. Orice speranţă a fost pierdut pentru mine, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat la un om mare, numit mare Ojenga de greatojenga@yahoo.co.uk că el ar ajuta-mi rezolva toate problemele mele. Am contactat rapid pentru a ajuta-mi găsi soluţia la problemele mele. Mare Ojenga apoi mi-a spus că el va ajuta-ma o vrajă pe soţul meu să-l aducă înapoi la mine în termen de 48 de ore, şi el va ajuta să rămâneţi gravidă şi să aibă copii de propriul meu. După ce face toate Ojenga mare mi-a spus să fac, soţul meu ma sunat în aceeaşi zi şi a începe cerşit să-l ierte şi el a venit înapoi la mine. Am răma
cialis a scris la 2015-11-10 01:48:57:
hogan shoes outlet a scris la 2015-11-21 14:56:02:
Excellent site. Lots of helpful information here. Iˇm sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks on your effort! vans donna scarpe http://www.retrievefiles.net scarpe hogan uomo http://usuorp.com scarpe vans http://www.retrievefiles.net scarpe vans online http://websitetrafficmagnet.com hogan shoes outlet http://www.littlehandsbigideas.com outlet hogan http://nvrenosolar.com hogan shoes outlet http://www.littlehandsbigideas.com
outlet hogan online a scris la 2015-11-22 15:17:50:
Thanks a bunch for sharing this with all people you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my site =). We can have a link exchange agreement between us! new balance 577 http://www.greatlakeslab.org outlet nike http://www.lindseyhardee.com outlet nike http://www.viljin.com scarpe vans ragazza http://www.water2010.org vans scarpe http://websitetrafficmagnet.com scarpe hogan http://www.slypage.com outlet hogan online http://www.mcfma.org
kness a scris la 2015-11-23 07:31:12:
Bună ziua, numele meu este KNESS din SUA, va iubesc să împărtăşească mărturia mea cu tine toţi oamenii din lume m-am căsătorit la soţul meu despre 2 ani în urmă, vom începe având probleme la domiciliu ca ne oprim de dormit pe aceeaşi patul, luptă despre lucrurile mici El întotdeauna vine acasă noaptea târziu, bea prea mult şi dormit cu alte femei în parte nu am dragoste orice om in viata mea cu excepţia-l. El este tatăl meu copil şi nu Vrei să-l pierde pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a deveni ceea ce suntem si avem astăzi .few lună în urmă, el a decis acum să trăiască mine şi copil, fiind o mamă singură poate fi greu uneori, şi aşa am nimeni nu la rândul său, a fost inima broken.i numit mama mea si explica fiecare lucru la ea, mama mea mi-a spus despre mare MUTABA cum a ajutat-o rezolva problema dintre ei şi meu tata am fost surpriza despre Aceasta pentru că au fost fără reciproc de trei şi jumătate de ani şi a fost ca un miracol, cum s-au întors la fiecare alte. am fost regizat la mare M
nike outlet online a scris la 2015-11-24 08:25:01:
I am now not sure the place you are getting your information, however great topic. I needs to spend some time studying more or working out more. Thank you for excellent info I was in search of this info for my mission. scarpe vans online 2015 scarpe hogan online hogan outlet 2015 outlet nike scarpe hogan hogan rebel outlet nike outlet online http://www.viljin.com
scarpe le vans a scris la 2015-11-28 13:31:15:
hi!,I really like your writing so a lot! proportion we be in contact extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this space to resolve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to peer you. scarpe hogan uomo outlet nike 2015 scarpe hogan online scarpe vans ragazza hogan outlet outlet hogan scarpe le vans http://www.timmorrislaw.com
Boscu a scris la 2015-11-28 14:25:07:
nike free 5 a scris la 2015-11-28 15:21:48:
Iˇm no longer positive the place you are getting your info, but good topic. I must spend a while learning more or figuring out more. Thanks for great information I was in search of this info for my mission. black ugg boots outlet hogan scarpe vans bambino hogan rebel outlet online new balance ml 574 nike air max 360 nike free 5 http://www.sneakers-newfashion.com
hogan shoes outlet a scris la 2015-11-28 16:36:05:
You actually make it seem so easy with your presentation but I to find this topic to be really something which I think I might by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely broad for me. I am taking a look ahead in your next put up, Iˇll attempt to get the dangle of it! scarpe hogan rebel vendita hogan hogan uomo ugg womens boots nike sportschuhe scarpe vans bambino hogan shoes outlet http://www.littlehandsbigideas.com
vans scarpe a scris la 2015-11-28 17:56:07:
hello!,I love your writing very so much! share we be in contact extra approximately your post on AOL? I require a specialist on this house to solve my problem. May be that is you! Looking ahead to see you. new balance 1600 outlet nike scarpe hogan uomo online vans scarpe uomo outlet nike hogan outlet rebel vans scarpe http://www.timmorrislaw.com
asics gel kinsei 5 a scris la 2015-11-29 05:09:27:
Iˇm not positive where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while learning much more or figuring out more. Thanks for wonderful info I was on the lookout for this info for my mission. asics kayano 19 scarpe hogan nike sportschuhe asics kayano 20 hogan outlet 2015 scarpe le vans asics gel kinsei 5 http://www.asicsrunningstore.com/
new balance canada a scris la 2015-11-29 06:19:34:
Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different customers like its aided me. Good job. womens nike running shoes vans scarpe hogan outlet rebel vans scarpe uomo vans donna scarpe hogan outlet 2015 new balance canada http://www.greatlakeslab.org
elena a scris la 2015-11-29 16:31:27:
Buna eu am un baiat de un an si 8 luni si partenerul meu este Tata copilului meu,ma ameninta ca imi ia baiatul .Ce trebuie sa fac in acest caz ,pot sa cer in instanta custodia lui.
cynthia a scris la 2015-11-30 01:40:35:
Numele meu este Cynthia Smith, sunt din Regatul Unit vreau să dau datorită okunta care Expresso spate dragostea mea care mi-a lăsat pentru 6 ani În 72 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru in fiecare week-end astfel que Cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru cum să obțineți soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, nu am putea să-l înlocuiască cu orice corp, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, DR okunta și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat que există puteri que pot aduce dragostea inapoi pierdut , Atunci que a fost cum m-am hotărât să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de dragostea mea înapoi, atunci când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji que dragostea mea va fi cu siguranță înap
scarpe nike a scris la 2015-11-30 15:03:25:
You actually make it appear so easy together with your presentation but I in finding this topic to be really one thing which I believe I would never understand. It kind of feels too complex and very broad for me. I am having a look ahead for your subsequent submit, I will try to get the dangle of it! nike outlet online vendita hogan scarpe vans uomo nike air max outlet online hogan uomo vans donna scarpe scarpe nike http://www.scarpe-serravalle.com
hogan outlet rebel a scris la 2015-12-01 15:33:13:
I am now not certain the place you are getting your information, however good topic. I must spend some time learning more or understanding more. Thank you for wonderful info I used to be on the lookout for this information for my mission. scarpe hogan online outlet hogan hogan outlet hogan bambino outlet new balance womens wedge ugg boots hogan outlet rebel http://elitedjonline.com
new balance flip flops a scris la 2015-12-02 05:01:55:
I do consider all of the ideas you have presented to your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are too brief for newbies. May you please extend them a little from next time? Thank you for the post. scarpe vans uomo scarpe nike nike outlet online vans scarpe outlet hogan hogan scarpe uomo new balance flip flops http://www.greatlakeslab.org
hogan outlet rebel online a scris la 2015-12-02 11:25:39:
Iˇm now not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend a while learning much more or understanding more. Thank you for great information I used to be searching for this info for my mission. black ugg boots outlet hogan scarpe vans bambino hogan rebel outlet online new balance ml 574 nike air max 360 hogan outlet rebel online http://ontario-drug-rehab.com
outlet hogan online a scris la 2015-12-02 11:54:01:
Iˇm now not certain where you are getting your info, however good topic. I must spend some time finding out more or understanding more. Thank you for excellent information I was on the lookout for this info for my mission. scarpe hogan online outlet hogan hogan outlet hogan bambino outlet new balance womens wedge ugg boots outlet hogan online http://www.mcfma.org
georgiana a scris la 2015-12-02 14:28:01:
buna sunt georgiana sunt pe punctul de a divorta de sotul ca el sustine ca il insel a angajat decetiv sa ma urmareasca avem o fetita impreuna de 10 luni suntem castoriti el nui cumpara nimic la fata are bani sa dea la dectetivi ii bag mama li in cap stam cu mama mea in casa mea..are sanse sa imi ea fata
hogan outlet a scris la 2015-12-02 15:28:08:
I am now not sure the place you are getting your info, however good topic. I must spend a while finding out more or working out more. Thank you for fantastic information I used to be looking for this information for my mission. nike outlet online scarpe vans online short ugg boots hogan shoes outlet new balance original scarpe vans hogan outlet http://ontario-drug-rehab.com
hogan rebel outlet a scris la 2015-12-02 16:36:20:
you are in reality a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have done a wonderful process on this matter! hogan outlet rebel online hogan outlet rebel online 2015 scarpe hogan online nike air max outlet hogan outlet serravalle discount nike hogan rebel outlet http://ontario-drug-rehab.com
kness a scris la 2015-12-12 21:59:22:
Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de greatmutaba@yahoo.com sunt mândru de a fi pe mărturia lui
xiaojun a scris la 2015-12-23 05:08:12:
stream box a scris la 2015-12-24 10:11:15:
Iˇm no longer certain where you are getting your information, however good topic. I must spend a while finding out much more or figuring out more. Thank you for fantastic info I was looking for this information for my mission. streaming sports football live stream nba on tv stream live sports best tv box stream box http://www.ipsa-expo.com
streaming box a scris la 2015-12-24 10:24:41:
Iˇll right away grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise in order that I may just subscribe. Thanks. nba on tv internet tv set top box internet tv providers free internet tv streaming box http://www.ipsa-expo.com
espn3 live stream a scris la 2015-12-24 10:51:43:
I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this info So i am satisfied to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much without a doubt will make certain to do not omit this website and provides it a look regularly. streaming boxes jetstream box internet tv best tv box skysport espn3 live stream http://www.sellautographedcds.com
espn3 live stream a scris la 2015-12-24 11:47:36:
Iˇve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I have a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much for sure will make sure to do not forget this web site and give it a look regularly. internet tv providers stream box watch espn online free stream live sports stream nba tv espn3 live stream http://www.sellautographedcds.com
espn3 live stream a scris la 2015-12-24 16:06:33:
I have been surfing online greater than 3 hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours. It is lovely worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the net will be a lot more useful than ever before. watch nba online stream nba tv sky sports soccer live stream espn3 live stream espn3 live stream http://www.sellautographedcds.com
kelly nakisha a scris la 2016-01-24 01:09:29:
Buna ziua numele meu este Kelly nakisha de la stat unit vreau ca toți să se alăture-mi să-i mulțumesc pe acest om pentru restabilirea casa mea cu fostul meu sot care ma benă de o altă femeie timp de 5 ani,. La început nu am crezut DR saguru Udo va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi soțul meu EX din această altă femeie, ci pentru că eu încă îl iubesc și nevoie de el în viața mea .. am de lucru și urmați DR saguru Udo instruire și mă surprinde că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR saguru Udo, soțul meu ma sunat EX-mi ceri să ierte și să uite totul a făcut să-mi că încă mă mai iubești ... acum eu si sotul meu sunt din nou impreuna si smectica suntem foarte multumiti de noul nostru de viață ... toate mulțumită DR saduru Udo pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împărtășească întotdeauna munca bine pentru toată lumea largă și dacă orice organism este acolo trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l contacteze prin e-mail cu amabilitate: drsagurusolutions@gmai
tata a scris la 2016-01-29 11:46:20:
# gabriela, ai invatat copilul impotriva tatalui, 9 din 10 femei fac la fel, isi distrug copilasii din pura mandrie prosteasca, din dorinta de a arata ca stie sa iasa deasupra, esti o femeie abuziva, si intr-o tara civilizata ai face puscarie pentru ca iti bati joc de un copilas, sa iti fie rusine..
valentina a scris la 2016-01-29 22:06:48:
Am pierdut custodia fetitei mele in favoarea tatalui, din cauza ca nu ne intelegeam si era violent am fost nevoita sa fug de acasa dar fara fetita ca mi-a fost imposibil sa o iau.Acum vreau sa iau fetita la mine,ce trebuie sa fac si ce sanse am?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
jessica a scris la 2016-01-31 12:41:05:
Bună ziua tuturor, sper că acest mesaj voi toți se întrunește în stare bună de sănătate. Nu mi-am imaginat eu ar fi unul dintre cele mai testifiers de pe acest blog, dar fac acest lucru acum cu înțelegere adecvată a ceea ce vraja iubirii este. Am folosit pentru a fi un critic de toate magie vraja dar, din păcate pentru mine am ajuns într-o astfel poziția pe care am avut de a contacta o rolă vraja pentru ajutor, deoarece toate celelalte mijloace am incercat nu a mers cum era de așteptat. Soțul meu și am avut o înțelege greșit grav pentru că am aflat că încă are afacerile cu alte femei după căsătorie nostru și întotdeauna mă îmbăt cu prietenii lui, am certat despre toate acestea, până când el a luat off cu o altă femeie și mine și copilul nostru de stânga luni. Am încercat de mai multe mijloace să-l implor să vină înapoi, dar nimic nu a fost de lucru. Sora mea a sugerat deja vraja pentru mine, dar nu am crezut în tot ce, dar m-am dus online pentru a căuta și aproape toate testifiers ca mine păstrat vorbesc desp
Doudoune Moncler Pas Cher a scris la 2016-01-31 21:03:51:
Doudoune Moncler Pas Cher http://blahblahcomedy.com.au/tbtsi.php?page=second&id=2415 sac longchamp gatsbyn Doudoune Moncler Femme http://www.sharnipage.com/fnnfa.php?page=ins&id=2907
Allyson a scris la 2016-02-04 21:07:08:
Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (theangelsofsolution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat
neagoe daniela a scris la 2016-02-06 17:02:19:
una ziua am si eu o problema si vreau sa ma informez..eu si sotul meu suntem despartiti de 7 luni am locuit la mama mea impreuna cu ftita de un an si 10 luni...nu am divortat inca..intre timp am ramas gravida mam dus la el sa discutam si sa rezolvam problema dar a inceput sa ma ameninte si sa ma santajeze cu copilul,dupa aceea am plecat la bunica mea impreuna cu el si cu fata dar am avut o dicutie mai apinsa si l mi.a luat fata fara acordul si in lipsa mea eu fiind in momentul acela la chirotaj...acum el este recidivist..dar cu regret si cu rusine recunosc ca eu inainte sa ma casatoresc mam prostituat...ma ameninta si ma santajeaza ca am sa pierd copilul la divort si ca ma declara ca am abandonat familia..noi doi nu avem acelasi domiciliu...va rog din suflet sa imi spuneti daca mai pot lua copilul si daca pot sal pierd din cauza greselilor din trecut...eu in prezent am refuzat sa ma duc acasa la el ca este foarte violent si agresiv..
Gorgan irina a scris la 2016-02-06 19:57:49:
buna seara ma numesc irina si trec printr un divort,am un baietel de 2 ani si tatal lui ne a abandonat de cand sa nascut copilu si a plecat la parintii sai,practic nu prea sa mai ocupat de noi.si eu l am dat ptpensia alim.dar fara divort,si el a bagat divortu cu minorii pt ca vrea sa mi l castige.am pus sio avocata dar a renuntat sa ma mai ajute si acea avocata mia zis ca dc nu am servici imi pierd copilu eu stau la casa la tara cu parintii mei dar momentan nu am gasit un servici..imi ziceti dc este adevarat vreau sa ma ajutati cuun raspuns va multumesc.
sac longchamp pas cher a scris la 2016-02-08 16:42:40:
sac longchamp pas cher https://www.wildwoodhillsranch.org/Longchamp_N3vIWFqK/, Hello to every one, the contents present at this website are actually remarkable for people experience, well, keep up the nice work fellows.|