![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Cură cu spanac
Consumă spanac proaspăt pentru a-ţi fortifica organismul. Foloseşte-l în salate, în combinaţie cu alte crudităţi: roşii, castraveţi, salată verde, leurdă, hrean ras, ceapă verde. Poţi să adaugi si măsline, bucăţele de jambon, brânză telemea, migdale, nuci. Stropeşte salata cu ulei de măsline si zeamă de lămâie. E un deliciu! Spanacul este un adevărat detoxifiant pentru organism. Frunzele de spanac sunt o sursă de vitamine şi minerale: vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K, zinc, sulf, magneziu, sodiu, fosfor, calciu, potasiu, betacaroten.
Atenţie! Folosit gătit, spanacul îşi pierde din proprietăţi.
Bea în fiecare dimineată un pahar de suc de spanac proaspăt, preparat de tine. Vei observa în scurt timp că părul tău străluceşte de sănătate !
Limonadă de portocale
2 linguri de miere, 300 ml apă minerală, zeama de la două portocale stoarse şi zeama de la o lămâie (strecurate), 1 gălbenuş ou, gheaţă. Amestecă bine ingredientele (dacă ai un blender, rezultatul e spectaculos). Toarnă compoziţia obţinută într-un pahar şi adaugă gheaţă.