![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Ingrediente:
500 g. muşchi de porc
200 g. ciuperci
100 g. costiţă afumată
200 g. cârnăciori
100 g. caşcaval
4 ouă, 50 g. pesmet, 50 g. pastă de tomate, mărar, ulei, sare şi piper
Pentru umplutură:
Se călesc ceapa şi ciupercile, se adaugă sare, piper, mărar. Se adaugă un ou crud, cârnăciorii şi costiţa afumată tăiată în cubuleţe, caşcavalul ras şi trei ouă fierte, date pe răzătoare.
Se taie muşchiuleţul de porc pe lungime, se bate puţin şi se umple cu compoziţia răcită. Se rulează bine şi se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară. Muşchiuleţul astfel umplut se trece prin pesmet şi se bagă la cuptor. Când este aproape gata, se stropeşte rulada cu pastă de roşii şi se mai ţine cinci minute la cuptor pentru a prinde crustă.