![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Specific grecesc
Platou pentru Ouzo
Ingrediente:
-100g salată de caracatiţă
- 50g icre
- 50 g brânză iute
- sos tzatziki
-roşii
- castraveţi
- 4 cuburi de pâine
-brânză
-miez de rac
- 50 g măsline
Produsele deja preparate se aşază pe platou.
Timpul de lucru este de aproximantiv 10 min.
Pentru acest platou este recomandată băutura ouzo, supranumită şi „ţuica grecilor”.
Salată Atena
Ingrediente:
- 100g salată verde
- 100 g roşii cherry
- 50 g măsline
- cremă de oţet balsamic
-parmezan.
Preparare:
Salata se amestecă cu sare, oţet şi ulei. Roşiile, măslinele şi parmezanul se aplică deasupra ca ornament.
Sunteţi gospodină, vă face plăcere să petreceţi mult timp în bucătărie, încercaţi tot ce este nou în materie de artă culinară? Dacă răspunsul este “Da” la toate aceste întrebări, nu ezitaţi să ne trimiteţi reţetele dumneavoastră însoţite de fotografii la adresa retete@revistacarolina.ro. Cele mai bune reţete vor fi publicate în paginile revistei şi vor fi premiate cu ustensile de bucătărie.
Fotografiile au fost realizate la restaurantul Zorbas Classic, strada Unirii, nr. 155, Craiova
Rezervări la: 0251-412.500