![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Ingrediente:
Ingrediente: 2 kg carne de pui, 500g fasole galbenă, 500 g ardei capia, 2 căţei usturoi, 1 kg orez, 250 g pastă de tomate, 2 litri apă, 500 ml ulei,vegeta, piper.
Mod de preparare:
Se pune carnea la prăjit în ulei bine încins. După ce s-a prăjit carnea, se adaugă fasolea, usturoiul şi ardeiul capia tăiat cuburi. Se adaugă pasta de tomate şi apa. Se lasă la fiert până se înmoaie legumele, apoi se adaugă orezul. Se lasă să fiarbă la foc mare, iar la sfârşit se adaugă vegeta şi piper. Pentru fiecare porţie măsuraţi o ceaşcă de cafea cu orez.
Monserat, Spania, ne-a trimis reţetele ei, specialităţi valenciene.
Trimite-ne reţetele tale la retete@revistacarolina.ro, însoţite de fotografii şi noi ţi le publicăm.
Cele mai bune reţete vor fi premiate cu ustensile de bucătărie.