![]() |
![]() |
![]() |
trimite pe e-mail | tipareste articol | comentarii |
Ingrediente:
o cutie de pişcoturi(400g), 300g mascarpone, 3 ouă, 5 linguri zahăr tos, 3 ceşti de cafea rece, 50ml coniac, 100g cacao
Mod de preparare:
Se separă albuşurile de gălbenuş. Se amestecă gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă mascarpone şi se bate bine compoziţia. Separat, se bat bine albuşurile şi se toarnă peste compoziţia cu mascarpone, amestecând uşor. Pe un platou se aşază un strat de pişcoturi înmuiate în cafea şi coniac şi se toarnă 1/5 din cremă. Se aşază şi al doilea strat de pişcoturi înmuiate în cafea şi coniac şi cealaltă jumătate de cremă se pune deasupra.
Se pudrează bine cu cacao şi se ţine la frigider 2 ore.